Beroepsevents

Tijdens de beroepsevents die IFM organiseert, worden de ins en outs besproken over de toekomst van en ontwikkelingen in het zaken doen, werkveld en beroep en wat dat vraagt van studenten en het onderwijs.

Tijdens het eerste beroepsevent Future of Finance in 2015 gaven gerenommeerde sprekers zoals Marga Hoek, schrijfster van het managementboek van het jaar 'Zaken doen in de nieuwe economie' en directeur van de Groene Zaak en Ansco Dokkum, directeur van Yacht, hun visie op de toekomst. Ook docenten en studenten kwamen aan het woord.

Bekijk de sfeerfoto's, de profielfoto's, de filmpjes en lees na wat sprekers, docenten en studenten te zeggen hebben over de toekomst van het financiële werkveld en over hoe zij het beroepsevenement hebben ervaren.

Het tweede beroepsevent in 2016 had 'Technology meets Finance' als thema. Verschillende sprekers zoals Maaike Lycklama a Nijeholt, lector Finance & Business Innovation en Hans Maas, directeur RDM Centre of Expertise, vertelden over de ontwikkelingen en innovaties in technologie en de invloed ervan op de financiële wereld.