Beroepsevent Future of Finance

Het thema van dit jaar is ‘The Future is NOW’ en staat in het teken van integrale duurzaamheid, datagedreven werken en procesautomatisering.

De wereld om ons heen blijft zich in een sneltreinvaart verder ontwikkelen. Wat is de invloed hiervan op de business? Samen met studenten, alumni, docenten, partners en relaties praten wij hierover. Een aantal innovatieve koplopers zullen hun succesverhalen met u delen. Laat u inspireren, zie dat het werkt, kom in beweging!

Maar dat is niet alles: Praat na afloop gezellig na onder het genot van een 'duurzaam' hapje en drankje. Heeft u wel eens ravioli gevuld met zeewier of een bitterbal bestaande uit o.a. op koffiedik gekweekte oesterzwammen genuttigd? Dit is wellicht het moment. Kortom, het belooft een bijzonder event te worden waar u bij moet zijn!

Programma

 

16.30-16.35 uur Opening Rob Ketelaar – Directeur

16.35-16.55 uur Finance & Sustainability - Richard ter Steege - Low & Bonar

16.55-17.15 uur Finance & Data Analytics - Remco Blomsma en Dennis de Goeij - USG Finance

17.15-17.35 uur  Onderzoek naar Digitalisering en Brexit gevolgen – Studenten Hogeschool

17.35-17.55 uur Pauze

17.55-18.15 uur Finance & Digitalisering van Processen - Albert Buijze - Ahrend

18.15-18.35 uur Finance & Data Science - Marco de Jong - Experience Data

18.35-18.45 uur Afsluiting

18.45-20.15 uur Gelegenheid tot het nuttigen van een ‘duurzaam’ hapje en drankje

Aanmelding

Studenten kunnen zich aanmelden via deze link

Docenten, medewerkers, externe relaties en alle overige geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze link .

Deelname is kosteloos.

Wilt u zeker zijn van een plekje? Schrijf dan snel in want vol=vol!
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via  futureoffinance@hr.nl .

 

Sprekers

Richard ter Steege  is financieel specialist en ambassadeur voor duurzaamheid. Hij heeft Bedrijfseconomie en Accountancy gestudeerd en heeft verschillende financiële functies vervuld. Hij is in 1999 gestart bij Interface, dat op dat moment de Sustainability missie wereldwijd aan het uitrollen was. Dit was voor hem één van de redenen om voor dit bedrijf te kiezen. Hij werkt nu bij Low & Bonar. Zijn uitdaging is om als financial met de duurzaamheidsvisie om te gaan, en een bijdrage te leveren aan het realiseren daarvan. 
Albert Buijze was tot eind oktober 2018 Global AP Manager bij ASML. Hij is een finance professional die automatisering omarmt en bij ASML, samen met zijn team, het Accounts Payable proces volledig heeft geautomatiseerd. Hij gelooft dat een Virtual Close niet alleen een kwestie is van nieuwe technologie uitrollen, maar een compleet nieuwe opzet van processen vereist. Zijn strategie is: vereenvoudig processen, transformeer platforms en versnel de aanvoer van informatie. Kortom: Go digital or die.
Marco de Jong  en data zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Eerst als accountant en daarna als SAP consultant en adviseur risk management bij EY, heeft hij de waarde van data altijd onschatbaar geacht. Sinds 2015 is Marco eigenaar van Experience Data. Experience Data helpt klanten data om te zetten in keuzes door kunstmatige assistenten te ontwikkelen. Virtuele medewerkers die over bergen data gaan, daar conclusies uit trekken en deze voorleggen aan menselijke collega's via een eenvoudige interface. Kort gezegd: Geef me je data, en binnen 2 weken weet ik precies hoe het zit.

Remco Blomsma en Dennis de Goeij zijn beide werkzaam bij USG Finance. Remco is opgeleid als Registercontroller en werkt dagelijks aan data- en BI-projecten van opdrachtgevers. Dennis is opgeleid als accountant en richt zich op de commercie en resource management. Samen werken zijn aan de transformatie van USG Finance naar een onderscheidende dienstverlener binnen het financiële domein.

 

Datum
donderdag 13 december
Tijd
16:00 - 20:00
Locatie

Hogeschool Rotterdam Business School
Kralingse Zoom 91